09-11-05

Zalm in witte wijn.

Benodigdheden:

* 4 zalmmoten
* 200gr kleine champignons
* 1 1/2dl verse room
* 1/2 l droge witte wijn
* 1 el gedroogde dragon
* zout en vergemalen zwarte peper.

Werkwijze:

1. Spoel de champignons snel schoon en dep ze droog met absorberend papier.
. Breng de zalmmoten met de champignons zachtjes aan de kook in de witte wijn.
3. Pocheer de vis aan beide zijden tot hij gaar is.
4. Haal de vis uit de pan en schik op warme borden.
5. Doe de room en de dragon in de pan. Laat nog een paar minuutjes inkoken tot de saus een weinig indikt. Breng op smaak met peper en zout.
6. Overgiet de vis met de wijnsaus en serveer.

Smakelijk.

13:10 Gepost door Mamamia | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.