10-11-05

Schelpjes in de wok.

Benodigdheden:

* 2 sjalotten
* 2 knoflookteentjes
* 2 selderijstengels
* olijfolie
* 300 gr venusschelpjes
* 1 takje thym
* 1 takje laurier
* 2 dl witte wijn
* 2 el gehakte peterselie

Werkwijze:

1. Hak de sjalotten en de knoflook en snijd selderij fijne.
2. Wok de groenten in de lolijfolie en voeg er onmiddellijk daarna de gewassen, gespoelde schelpjes aan toe met de thym en de laurier. Laat gedurende 4à5 min/ wokken en blus dan met de witte wijn. Voeg op het laatste de peterselie toe.
3. Serveer in een diep bord.

Smakelijk.

06:57 Gepost door Mamamia | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Heerlijk gerecht waarbij ik de venusschelpen vervangen heb door tapijtschelpen. Dit is een wokgerechtje dat snel klaar is en dus een aanrader van formaat. Bedankt.

Gepost door: Karentje van wok | 14-11-06

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.