20-11-05

Gerookte zalm met spaghetti.

Benodigdheden:

* 600 gr spaghetti
* 200 gr gerookte zalm
* 1 sjalot
* 2 dl verse room
* 30 gr boter
* 1 el olijfolie
* zout en vergemalen zwarte peper.

Werkwijze:

1. Pel de sjalot en hak fijn. Verhit de boter in een pan en fruit daarin de sjalot tot ze glazig is. Snijd de helft van de zalm in stukjes. Doe samen met de room bij de sjalot in de pan. Laat op een laag pitje doorwarmen en pureer met de staafmixer. Snijd de rest van de zalm in fijne reepjes.
2. Breng twee liter water aan de kook, voeg er een theelepel zout en een flinke scheut olijfolie aan toe. Doe er de spaghetti bij en kook beetgaar. Giet af, spoelen onder koud en dan lauw water en dan terug opwarmen in olijfolie.Daarna overgieten met de saus en meng met de zalmreepjes. Serveer meteen.

Smakelijk.

18:39 Gepost door Mamamia | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

mamamiaaaaaa dat ziet er hier allemaal heel lekker uit.
PS;wanneer is de keuken open?
greeeeetzzzzzz......dirk

Gepost door: dirk | 20-11-05

Reageren op dit commentaar

Nog lekkerder : Doe er nog een potje mierikswortelroom onder.
Smakelijk.

Gepost door: Leo Voet | 07-08-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.