23-12-05

Zalmfilet met tagliatelli.

Benodigdheden:

* 4 zalmbiefstukken
* 1 bosje waterkers
* 1 bakje kervel
* 1 bosje peterselie
* 25 cl room
* 250 gr tagtiatelle
* 25 gr boter
* peper
* zout
Bereidingswijze:

Was de waterkers, de kervel en de peterselieblaadjes. Laat alles twee minutenkoken in zout water. Laat goed uitlekken en mix de kruiden onder de room. Voeg zout en peper toe en warm het mengsel op een zacht vuurtje.Bak de lichtjes gezouten en gepeperde zalmbiefstukjes in wat boter, 6 tot 8 minuten, naar smaak. Laat ondertussen de pasta gaarkoken.Giet de tagtiatelle af, doe ze in een grote voorverwarmde schotel en meng er de groene saus onder.

Smakelijk

18:54 Gepost door Mamamia | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Fijne kerstdagen gewenst en bedankt voor alle lekkere recepten...ik vind hiet altijd mijn goesting, vele groeten;-))

Gepost door: nicole | 23-12-05

Reageren op dit commentaar

*** Vanuit het mooiste plekje van men hartje
stuur ik wensen op een kartje
Prettige Kerst...

Gepost door: snellen | 23-12-05

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.