25-12-05

Varkenshaasje in champignonsaus.

Benodigdheden:

* boter
* bospaddestoel(en): 600 gram
* teentje(s) van look: 1
* olijfolie: 4 soeplepel(s)
* gehakte peterselie: 2 soeplepel(s)
* pijnboompit(ten): 2 soeplepel(s)
* oesterzwam(men)
* peper en zout
* magret van gerookte eend: 0,25
tere punt(en) * dooierzwam(men)
* varkenfilet(s): 2

Werkwijze:

1. Was de champignons, snij ze fijn, alsook de look.
2. Snij de eendenborst in blokjes.
3. Stoof de champignons samen met de look en de eendenborst in wat boter. Voeg peper en zout toe. Als het vocht verdwenen is en de champignons mooi gestoofd zijn, voeg er dan de peterselie aan toe.
4. Snij de varkenshaasjes in biefstukjes of bak ze in hun geheel naar wens.
5. Schik een bedje van champignons op een bord, overstrooi met pijnboompitten en olijfolie.
6. Schik er de varkenhaasfilets op en serveer met gestoomde aardappelen.

Smakelijk.

17:49 Gepost door Mamamia | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*** hoe laat word er opgediend??? ;-))

Gepost door: snellen | 25-12-05

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.