25-12-05

Vis met champignon - kaassaus.

Benodigdheden:

* 500 g vis
* 250 g geraspte kaas
* 250 g champignons
* 1 liter melk
* muskaatnoot
* zout
* peper
* boter
* maizena

Werkwijze:

Kook de vis gaar met wat zout en peper. Laat uitlekken en doe de vis in stukken. Verwijder de graten. Maak de champignons schoon , snij ze in stukken en bak ze in boter. Verwarm de melk, doe de kruiden er in en laat koken, voeg maizena toe en laat binden. Strooi geraspte kaas in de saus, blijf roeren. Hoeveel kaas proef je zelf. Doe nu ook de vis en de champignons bij de kaassaus. Roer alles voorzichtig ondereen, strooi er nog wat kaas over en zet 30 minuten in een warme oven. Laten kleuren onder de grill en klaar. Heerlijk met puree en een fris slaatje.

Smakelijk!

19:30 Gepost door Mamamia | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.