05-01-06

Tagliatelli met zalm.

Ingrediënten :

* maizena
* 500 g tagliatelle
* 200 g gerookte zalm
* 20 centiliter room
* 40 g boter
* 20 g zalmeitjes
* dille
* zout
* peper
* rucola
* muskaatnoot

Bereiding :

Smelt de boter in een klein pannetje. Doe de dille er bij. Je kan verse of diepgevroren dille gebruiken. Je hebt ongeveer 4 eetlepels nodig. Voeg ook het zout, peper, muskaatnoot en de room toe en verwarm zachtjes. Snij de zalm in reepjes. Kook de tagliatelle in gezouten water gaar. Verdeel de pasta over de borden en leg de zalm er op. De dille-room een beetje binden met maizena en over de pasta gieten. Nu moeten de zalmeitjes er nog boven op. Garneer met enkele takjes rucola. Smakelijk!

07:38 Gepost door Mamamia | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.