07-01-06

Gevulde aubergines.

Ingrediënten :

* 1 aubergine per persoon
* 0.50 kg tomaat
* 1 ajuin
* 200 g mascarpone of magere kwark
* water
* provençaalse kruiden
* geraspte kaas
* paneermeel
* 1 teentje knoflook
* olijfolie
* 1 eierdooier

Bereiding :

Snij de aubergines overlangs door en stoom ze gedurende 15 min. Haal de pulp eruit en zet de aubergineschil apart. Snij de pulp heel fijn. snij de tomaten en de ui in kleine stukjes. Stoof de tomaat, ui, uitgeperste look en auberginepulp in olijflie. Voeg een beetje water en provençaalse kruiden naar smaak toe en laat garen. Meng de mascarpone met het eigeel. Meng dit mengsel onder de groentenmengeling zodra ze gaar is. Vul de aubergines met de groenten, bestrooi met geraspte kaas en paneermeel en zet de aubergines ca. 8 min onder een hete grill.

Smakelijk.

10:31 Gepost door Mamamia | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.