08-02-06

Pasta met roze garnalen.

Benodigdheden:

* roze garnaal (-alen): 250 gram
* olijfolie
* erwtjes: 150 gram
* peper en zout
* tagliatelli : 400 gram
* artisjokkenhart(en): 1 blik(s)
* lichte room: 20 cl
* jonge uitjes met groen: 1 bosje(s)

Werkwijze:

1.Laat de diepvrieserwtjes 5 minuutjes in kokend gezouten water gaar worden. Hak de uitjes (met het groen) fijn, laat de artisjokharten uitlekken en spoel ze af.
2.Snij ze in 4. Verwarm een beetje olijfolie in een kookpan, laat er de uitjes een paar minuutjes in fruiten en voeg dan de erwtjes en de artisjokken toe.
3. Bestrooi met peper en zout, en laat nog een paar minuutjes koken. Giet er de room bij, breng aan de kook, voeg de garnalen toe en neem van het vuur.
4. Laat ondertussen de pasta gaarkoken. Giet de tagliatelle in een grote, voorverwarmde diepe kom, voeg de garnalensaus toe, meng en dien meteen op.

Smakelijk.

07:31 Gepost door Mamamia | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Thx kookjuffertje! Dit ga wik wel eens uitproberen!
Fijne woensdag!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 08-02-06

Reageren op dit commentaar

Euhm... Een gerecht dat eerstdaags op het menu staat. Alleen: als er roze garnalen ingaan mag je het geen pasta met grijze garnalen noemen. Ik doe het gewoon met grijze, - lijkt me nog lekkerder...

Gepost door: Stof | 08-02-06

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.