03-03-06

187. Gamba's met room.

Benodigdheden:

* boter
* champignon(s): 250 gram
* slagroom: 150 ml
* teentje(s) van look: 1
* gehakte peterselie
* ui(en): 1
* Napolitaansesaus: 1 koffielepel(s)
* brandy
* gamba('s): 16

Werkwijze:

1. Doe de gepelde gamba's in een beboterde steelpan.
2. Voeg er na 2 à 3 minuten de in schijfjes gesneden champignons, de ui en de gehakte look aan toe.
3. Als de gamba's een rode kleur krijgen, flambeer ze dan met brandy.
4. Voeg er de room en de Napolitaanse saus aan toe, waardoor de saus een roze kleur krijgt en laat ze indikken.
-5. Dien op met gehakte peterselie.

Smakelijk.

19:50 Gepost door Mamamia | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

lekker dit lijkt mij een geweldig lekker recept, ik hou geweldig van gamba's, ik ga het zeker dit weekend proberen, liefs, paulien

Gepost door: paulien | 07-03-06

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.