28-03-06

208. Papajabeursje

Benodigdheden:

* water: 8 soeplepel(s)
* framboos (-ozen): 1 schaaltje(s)
* passievruchten: 4
* munt: 4 blaadje(s)
* papaja: 2
* gerold bladerdeeg: 1 pakje(s)
* suiker: 4 soeplepel(s)
* fijne bloemsuiker
* coulis van frambozen: 4 soeplepel(s)

Werkwijze:

1. Schil en ontpit de papaja's. Snij het vruchtvless in dobbelsteetjes en bestrooi het rijkelijk met de bloemsuiker.
2. Meng de stukjes papaja met de frambozen en de versneden muntblaadjes.Verdeel dit mengsel over de 4 plakjes uitgerolde bladerdeeg.
3. Vouw de deegjes zodanig dat u beursjes bekomt. U kunt ze mooi gesloten houden door middel van tandenstokers.Zet de beursjes in de oven ( voorverwarmd op 160°c) en laat ze 5 tot 7 min bakken.
4. Als de beursjes mooi goudbruin zijn, neemt u ze uit de oven en schikt u ze op de borden met de frambozencoulis en de passievruchtenpitjes. Bestrooi rijkelijk met de resterende bloemsuiker en serveer als dessert.

Smakelijk.

07:27 Gepost door Mamamia | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.