29-06-06

316. Zurige aardappelsalade.

Ingrediënten :

* 800 g aardappelen
* 2 limoenen
* 1 citroen
* 6 eetlepels room
* 50 g boter
* 1 bussel bieslook
* zout
* peper

Bereiding :

1. Kook de aardappelen gaar. Je kan best vastkokende aardappelen gebruiken voor dit recept. Giet ze af en snij in dikke blokjes.
2. Hak de bieslook fijn.
3. Spoel de limoenen en droog ze. Verwijder met een fijne rasp de schil. Pers het sap uit de limoenen en de citroen.
4. Laat de boter op een zacht vuur smelten en voeg room, sap en de schil van de limoenen toe. Breng op smaak met zout en peper en meng.
5. Meng in een slakom de aardappelen met de vinaigrette en bestrooi met de gehakte bieslook. Laat afkoelen en serveer !

19:14 Gepost door Mamamia in Salades | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.