08-10-06

407. Geitenkaastaart met aubergines en tomaat.

kaastaart

Benodigdheden:

* 1 aubergine
* olijfolie
* 2 tomaten
* 375 gr geitenkaas
* 2 eieren
* 1 dl platte kaas
* peper en zout
* 1 taartdeeg
* 1 el provençaalse kruiden

Werkwijze:

1. Snijde de aubergine in ronde plakjes, domple ze even in olijfolie en laat ze goed uitlekken
2. Snijd de tomaten in plakjes3. Mix de helft van de geitenkaas met de eiren en de plattekaas en kruid met peper en zout. Gie dit mengsel in een met deeg beklede taartvorm. Leg hierop de aubergine-en de tomatenplakjes.
4. Verkruimel de rest van de geitenkaas, strooi die erover en kruid met de provençaalse kruiden, peper en zout. Besprenkel de taart met wat olijfolie.
5. Plaats de vorm ongeveer een uur in een voorverwarmde oven van 180°C.

De commentaren zijn gesloten.