12-11-06

442. Aromatische Schotse lamskoteletjes met tomaat-koriander salsa.

Lamskoteletjes

Benodigdheden:

* 12 magere Schotse lamskoteletjes.
* 1 tl korianderpoeder
* 1 tl komijnpoeder
* schil van 1 citroen
* 1 tl olijfolie

Tomaat-koriandersalsa

* 2 tomaten in blokjes gesneden
* 1 kleine rode ui, in ringen gesneden
* 1 geperst knoflookteentje
* 1 el rode wijnazijn
* 1 el fijngesneden verse koriander

Werkwijze:

1. Vermeng de koriander, komijn, citroen en olie en wrijf het mengsel over de koteletjes.
2. Plaats de koteletjes op een rek en bak ze onder een voorverwarmde gril gedurende 4-6 min. aan elke kant
3. Maak ondertussen de tomaat-koriandersalsa. Doe de tomaten, rode ui, knoflook, rode wijnazijn en verse koriander in een schaal. Kruid goed met zwarte peper en meng goed.
4. Serveer de lamskoteletjes met gekookte rijst en de tomatensalsa.

mamamia

De commentaren zijn gesloten.