07-03-07

490. Gnocchi met salieboter en rucola.

gnocchi_la_sauge

Benodigdheden:* 100 gr ongezouten boter
* 6 gr salieblaadjes
* 250 gr rucola
* 2 romatomaten, fijngesneden
* geraspte parmezaanse kaas

Werkwijze:

1. Kook de gnocchi in een grote steelpan met in kokend gezouten water, en giethem daarna af.
2. Verwarm intussen de boter 5 min. in een grote pan op halfoog vuur tot de boter goudbruin is. Voeg de salie toe, roer 30 sec., en schep dan voorzichtig de gekookte gnocchi door de boter.
3. Verdeel de rucola over de borden en schep de gnocchi, tomaat en geraspte parmezaan erover.

18:54 Gepost door Mamamia in pastas | Permalink | Commentaren (0) | Tags: rucola, tomaten, gnocchi, boter, parmezaanse kaas, salie |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.