28-03-07

511. Visfilet met tomaten.

visfilet

Benodigdheden:

* 1/2 bosje marjolein
* 1/2 bosje tijm
* 1/2 onbespoten citroen
* peper en zout
* 3 el olijfolie
* 3 tomaten
* 500 gr visfilet
* 3-4 laurierblaadjes
* 4 el droge witte wijn
* bakpapier

Werkwijze:

1. Was marjolein en de tijm. Hak de marjolein fijn en pluk de blaadjes van de tijm. Rasp de halve citroen en pers hem uit. Roer de citroenschil, 3 el olie, de marjolein en de tijm door elkaar met wat zout en peper. Was de tomaten en snijd ze in schijven.
2. Was de visfilet, dep ze droog en verdeel ze in 4 porties. Besprenkel de vis met 4 tl citroensap. Knip 4 vellen bakpapier van 30 x 35 cm, vouw ze dubbel en olie ze licht in. Verdeel de tomatenschijven over het papier en leg de vis erop. Verdeel de kruidenmix en de laurierblaadjes over de vis. besprenkel elk pakketje met c 1 el wijn. Bestrooi ze met een snuifje zout.
3. Vouw het papier om de vis samen tot een pakketje.Bind de uiteinden bij elkaar met keukengaren. Bak de pakketjes 15-20 min. in een voorverwarmde oven. Serveer de vispakketjes met brood en een frisse salade.

De commentaren zijn gesloten.