29-04-07

525. Pastaschelpjes met geitenkaas.

geitenkaasje

Benodigdheden:

* Vrije portie pastaschelpjes.
* 40 gr magere spekjes
* 40 gr pijnboompitten
* 1àà ml room
* 120 gr geitenkaas
* 1 el gehakte bieslook
* peper en zout

Werkwijze:

1. Zet de ovengrill aan. Kook de paste beetgaar in licht gezouten water en laat uitlekken. Bak de spekjes in een pan. Voeg de gehakte pijnboompitten en de roomt toe.
2. Doe de pasta in een ovenschaal. Verdeel de roomsaus met de spekjes en de pijnboompitten over de pastaschelpjes.
3. Snijd de geitenkaas in plakjes en leg die op de pasta. Grille in de oven tot de kaas gesmolten is. Bestrooi net voor het odienen met de bieslook.

10:45 Gepost door Mamamia in pastas | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.