09-05-07

535. Citroenpasta.

citroenpasta

Benodigdheden:

  • 3 el olijfolie
  • 15 blaadjes basilicum in reepjes
  • 3 el grofgehakte peterselie
  • 2 fijngehakte knoflookteentjes
  • rasp en sap van 2 citroenen
  • 500 gr penne
  • 75 gr fijngeraspte parmezaan

Werkwijze:

  1. Breng een ruime pan gezouten water aan de kook.
  2. Meng olijfolie, basilicum, peterselie, knoflook, citroenrasp en sap in een kom
  3. Kook de pasta beetgaar. Giet af en doe terug in de warme pan.
  4. Voeg de citroen -en kruidenolie toe en schep de pasta goed om.
  5. Bestrooi met de parmezaan en schep weer goed om.
  6. Kruid met peper en zout

11:45 Gepost door Mamamia in pastas | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.