13-05-07

543. Roze garnalen op zijn Grieks.

rozegarnalen

Benodigdheden:
  • 1 teentje knoflook
  • 3 tomaten
  • kappertjes
  • 250 gr roze garnalen
  • 100 gr fetakaas
  • olijfolie
  • olijven, zwarte en groen
  • 1 ui
  • 1 groen paprika
  • wijnazijn
  • peper en zout

Werkwijze:

  1. Ontpit de tomaten en snijd het vlees in blokjes
  2. Snijd de ui in halve ringen en de paprika in blikjes
  3. Fruit de paprika 5 tot 10 min. in de olijfolie en laat afkoelen
  4. Meng in een slakom de blokjes paprika met de ui, de tomaten, de kappertjes en de garnalen
  5. Bereid en vinaigrette met 1 el azijn en 3 el olijfolie, peper en zout en de geplette look

Overgiet met de dressing op het moment van serveren. Meng alles goed en voeg de verkruimelde fetakaas toe.

De commentaren zijn gesloten.