14-05-07

544. Witte chocolademousse met passievrucht

wittechocolademousse

Benodigdheden:
  • 2 eiwitten
  • 150 ml romm
  • 500 gr witte chocolade
  • 500 ml room, opgeklopt
  • 1 el licor ( een mix van 43 vruchten en geurige kruiden)
  • 4 passievruchten

Werkwijze:

  1. Klop de eiwitten zeer stijf. Verwarm de 150 ml room en laat de chocolade erin smelten
  2. Laat dit een beetje afkoelen en meng dan de geslagen room erdoor.
  3. Schep daarna voorzichtig de eiwitten likeur erdoor.
  4. Verdeel het mengsel over 4 glaasjes en laat in de koelkast 4 uur opstijven.
  5. Haal het vruchtvlees uit de passievruchten.
  6. Haal de glaasjes uit de koeling en verdeel de passieruchtern erover.

De commentaren zijn gesloten.