25-09-07

581. Penne met hollandse garnalen.

pennemetgarnalen


Benodigdheden:

  • 250 gr garnalen
  • 300 gr penne
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 8 roma-tomaten
  • 4 el olijfolie
  • 1 tl chilipoeder
  • 2 tl italiaanse kruiden
  • peper en zout
  • 2 el bieslook

Werkwijze:

  1. Kook de penne in kokend gezouten water gedurende 10-12 min. beetgaar.
  2. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de tomaten in stukjes. Verhit de olie in een wok en fruit de ui en knoflook zachtjes glazig. Schep de tomaten met het chilipoeder, de kruiden en 2 à 3 el water erdoor en laat de tomaten in 5 min. zachtjes worden. Roer de tomaten tot een sus en voeg peper en zout toe naar smaak.
  3. Giet de penne af en schep de pasta door de tomatensaus.
  4. Schep in een bord en verdeel de garnalen en bieslook erover.

De commentaren zijn gesloten.