26-09-07

583. Roodbaars uit de oven.

roodbaarsfilet_groente


Benodigdheden:

  • 4 doradefilets
  • 2 aardappelen
  • 2 tomaten
  • 1 rode paprika
  • 2 tenen knoflook
  • olijfolie
  • grof zeezout
  • 2 glazen witte wijn

Werkwijze:

  1. Spoel en droog de schoongemaakte vis en leg hem op de bakplaat
  2. Omgeef hem met de in plakjes gesneden aardappel, tomaat en paprika en bedek hem met schijfjes knoflook
  3. Bestrooi met grofzout en besprenkel met olijfolie en schuif de vis in de oven op 180°.
  4. Blus na ongeveer 20 min. met de witte wijn en laat de vis bij een verlaagde temperatuur nog ongeveer 40 min. garen.

Commentaren

gunstiger mietwagen mallorca und mallorca mietwagen

Flughafen Mallorca

Gepost door: gmallorcae | 31-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.