15-11-07

597. Geroosterde herfstgroenten.

herfstgroenten

 

 

 

 


Benodigdheden:

  • 1,5 kg pompoen
  • 1,5 kg aardappels
  • 2-3 bollen knoflook
  • 8 tomaten
  • 150 ml olijfolie
  • 3 takjes rozemarijn
  • 3 takjes salie
  • 3 takjes tijm
  • 1 el grof zout
  • peper uit de molen

Werkwijze:

  1. Snijd de pompoen in stukken en schil hem. Snijd hem in grote ztukken. Was de aardappels grondig en halveer ze. Halveer de knoflookbollen. Was de tomaten. Verdeel alles over twee met olie ingestreken bakblikken.
  2. Was de kruiden, hak ze grof en strooi ze over de groenten. Bedruppel het geheel met de rest van de olijfolie. Bestrooi de groenten met grof zout en peper. Rooster de groenten ca. 45 min. in een voorverwarmde oven van 200°C.

De commentaren zijn gesloten.