26-12-07

623. Schotse zalm met mosterdboter.

PIC_0347

 

 

 

Benodigdheden:

  • 4 zalmlapjes van elk ongeveer 150 gr.
  • 2 dl witte wijnazijn
  • 1 el mosterd
  • een assortiment van groentjes
  • olijfolie
  • peper en zout

Werkwijze:

  1. Kook al de groentjes in licht gezouten kokend water en bak ze daarna lichtjes aan in de boter. Zet ze apart en houd ze warm.
  2. Blancheer de kruiden, laat ze koud worden en mix tesamen met een lepel koud water
  3. Kruid de zalm, bestrijk  met olie en bak ze op een hete grill.

Commentaren

hoi! ziet er mooi uit en zal wel lekker zijn ook!
laat het smaken!
smakelijk!!

groetjes dreamgirl

Gepost door: dreamgirl | 27-12-07

Reageren op dit commentaar

mooi, heerlijk moet het zijn be ook eens naar het prille begin gaan kijken , ziet er eenvoudiger uit.
zal daarvoor nog eens terug komen.
groetjes
ludo

Gepost door: ludo | 03-01-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.