22-03-08

636.Garnalen met kokos.

garnalen met kokos
Benodigdheden:

  • 60 gr gedroogde kokos
  • 50 gr vers broodkruim
  • 1 tl chinees vijfkruidenpoeder
  • 1/2 tl zout
  • de fijngeraspte schil van een limoen
  • 500 gr rauwe garnalen
  • olie
  • citroenpartjes

Werkwijze:

  1. Meng in een kom de gedroogde kokos met het broodkruim, het vijfkruidenpoeder, zout en limoenrapsel
  2. Klop in een andere kom het eiwit los.
  3. Spoel de garnalen en dep ze droog
  4. Dompel ze één voor één in het eiwit en haal ze dan door het kruidenmengsel tot ze er rondom mee bedekt zijn
  5. Verhit de olie in een pan en roerbak de garnalen tot ze goudbruin zijn
  6. laat ze goed uitlekken en dien op met citroenpartjes.

Commentaren

Dat ziet er weer heerlijk uit. EEN ZALIGE (late vijg na) Pasen!

Gepost door: gidsjoris | 24-03-08

Reageren op dit commentaar

Wat een leuke receptenblog!!! Heb je soms het recept voor slasoep? Ik heb dat nog nooit gemaakt en naar het schijnt zou dat hele lekkere soep zijn!

Gepost door: Fiete | 27-03-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.