10-08-08

658. Chocolade pannekoekjes.

dreabeach

Wegens werkverblijf aan de Côte d'Azur, zullen er gedurende
de ganse maand Franse recepten op de blog komen.

Je kan de perikelen van mijn werkverblijf hier volgen!!!

 

Benodigdheden:

  • 1 ei
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 el cacaopoeder
  • 1 el bloem
  • 1 el maïzenazetmeel
  • 125 ml yogourt met rode vruchten
  • 3 kl margarine
  • 1 el poedersuiker

Werkwijze:

  1. Meng het ei met de vanillesuiker, de cacaopoeder, de bloem en het maïszetmeel. Voeg de yoghourt toe en meng goed. Laat 15 minuten rusten. Verhit een klein beetje margarine in een kleine anti-bakpan. Doe er 3 el beslag in en verdeel het egaal over de bodem.
  2. Laat 1 minuut op een matig vuur bakken, draai de pannenkoek om met behulp van een spatel en laat opnieuw 1 minuut bakken.
  3. Bestrooi met poedersuiker en dien onmiddellijk op.

 

top100cookingsite

09:45 Gepost door Mamamia in Franse gerechten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.