11-08-08

661. Gegratineerde kreeft met kruiden.

 gegratineerde kreeft

Wegens werkvakantie aan de Côte d'Azur, zullen er de ganse
maand Franse recepten op de blog gezet worden.

Je kan mijn Franse werkperikelen hier mee volgen!

 

Benodigdheden:

* 1 kreeft, gekookt
* 1 teen knoflook, geperst
* 1 tl provencaalse kruiden
* 2 flinke el. boter
* peper en zout naar smaak

 

Werkwijze:

 

1. Kreeft over de lengte doorsnijden en het vlees wat los maken maar wel in de schaal laten zitten!

2. Boter (smelten) met knoflook en gedroogde provencaalse kruiden met knoflook en peper en zout.

3. Grill voorverwarmen.

4. Kreeft met een kwastje erg ruim in kwasten met gekruide boter.

5. Onder de grill tot gaar/goed warm.

6. Lekker met stokbrood.

 

top100cookingsite

De commentaren zijn gesloten.