28-12-08

757. Trifle met bosvruchten.

 

trifle met bosvruchten

Benodigdheden:

  • 200 gr bosvruchten
  • 2 el vloeibare honing
  • het sap van 1/2 sinaasappel
  • 12 maderakoekjes
  • 1/2 crème anglaise
  • 1 dl room
  • 1 à 2 el geraspte chocolade.

Werkwijze:

  1. Meng de bosvruchten, het sinaasappelsap en de vloeibare honing in een koM. Meng voorzichtig door elkaar.
  2. Neem 4 hoge en vrij brede fluitglazen. Verkruimel in elk glas 3 maderakoekjes
  3. Verdeel er gelijke porties bosvruchten met het vrijgekomen sap over.
  4. Klop de slagroom stijf en schep er voorzichtig de Engelse room onder.
  5. Verdeel de room over de 4 glazen en zet koel weg.
  6. Versier voor het opdienen met de geraspte chocolade.

top100-wit1

De commentaren zijn gesloten.