02-01-10

782. Ovenschotel van zalm en verse spinazie.

ovenschotel van zalm en spinazie

Ingredienten

- 500 gr verse spinazie
- 200 gr gerookte zalm
- 1 zakje geraspte kaas
- 1 el mosterd,zout,peper
- 1 pakje room culinair
- 1 kg aardappelen voor puree

Bereidingswijze

1. Laat de verse spinazie slinken in de pan met olijfolie  en laat hem uitlekken in een vergiet. Zout en peper toevoegen. Druk het vocht uit de spinazie.

2. Meng de room met de mosterd en zout en peper in een schaaltje.

3. Bereid de aardappelpuree.

4. De ovenschotel achtereenvolgens vullen met de spinazie, daarna de zalm, de puree, daarover de roomsaus met mosterd en als bovenste laag de kaas.

5. Zet de schotel in een op 200° voorververwarmde oven gedurende een 25-tal minuten.

Commentaren

? Cokejuffertje?

Gepost door: Tiberius | 06-01-10

Reageren op dit commentaar

Is dit voor 4 personen?

Gepost door: sarah | 13-01-11

Reageren op dit commentaar

Is dit voor 4 personen?

Gepost door: sarah | 13-01-11

Reageren op dit commentaar

Is dit voor 4 personen?

Gepost door: sarah | 13-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.