28-03-10

785. Spaghetti aglio, olio e pereroncino

 

spaghetti oglio

 

Benodigdheden:

  • 600 gr spaghetti
  • zout
  • 1 kleine knoflook
  • 2 verse chilipepers
  • 5 el olijfolie
  • 4 el parmezaanse kaas
  • gehakte peterselie
  • zwarte peper

Werkwijze:

 

  1. Spaghetti in ruim zout water al dente garen Knoflook pellen en de teentje grof hakken. De chili's wassen en in ringen snijden.
  2. Olijfolie in een grote pan verhitten. Voeg de knoflook en chili toe, onder het bakken roeren totdat de knoflook bruuin is.
  3. Pasta afgieten en nat bij de knoflook in de pan voegen en goed mengen. Heet op de borden verdelen. Vervolgens naar wens bestrooien met pamezaanse kaas en verse peper en peterselie.

top100-wit1

Commentaren

Mijn Paaswensen Pasen, een nieuw begin kondigt zich aan,
Een tijd om even bij het leven stil te staan.
Iedere dag kijk ik met veel bewondering,
Naar de opwaartse golving van de wereldverbetering.
Ieder draagt zijn eigen steentje hieraan bij,
Samen werken aan een leefbare maatschappij.
Naar eigen kunnen en vermogen,
Het laat echt niemand onbewogen.
Goede daden kleuren alles zoveel schoner,
Een oprechte uitdaging voor elke aardbewoner.
Een fijn en deugddoend Paasweekend !

Gepost door: Martine | 03-04-10

Reageren op dit commentaar

Mmm, lekker! Je zou er meteen zin in krijgen!

Gepost door: Imucon | 05-06-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.