27-04-11

805. Tongscharfilets met kruidenvinaigrette.

tong-gegratineerd-met-oester-en-groene-kool.jpg

 

Benodigdheden:

° 4 tongscharfilets

° 3 el olijfolie

°1 el rode wijnazijn

° 1 kl mosterd

° peterselie - tijm - dille

° peper en zout

° 1/2 limoen

 

Werkwijze:

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Klop een dressing met de olie en de rode wijnazijn. Doe er de mosterd en de fijngehakte kruiden en het limoensap bij en meng. Op smaak brengen met peper en zout.

2. Leg de vis in een ovenschotel en doe er een scheutje visbouillon bij, zet deze gedurende een 15 tal minuten in de oven.

3. Leg op elk bord een visfilet en lepel er de kruidendressing over>.

4. Serveer met een groente naar keuze en een gekookte aardappel.

Smakelijk!!!


 

 

De commentaren zijn gesloten.